Onze missie

Colomoda trekt de wijde wereld in op zoek naar het allerbeste herenondergoed. Naar exclusieve, vooruitstrevende merken die minder bekend zijn bij het grote publiek. Dat doen we voor winkels die zich willen onderscheiden. Colomoda beseft dat er een groeiende behoefte is aan originaliteit en kwaliteit.

Fairtrade

Fairtrade

Van eerlijke handel wordt iedereen beter. We doen alleen zaken met merken die inhouse produceren en waardig met hun personeel omgaan.

Landen

Landen

We kopen niet in landen in waar sprake is van massaproductie van kleding. We weten dat kleding hier vaak niet eerlijk en duurzaam geproduceerd wordt.

Be different!

Be different!

Colomoda gelooft dat er groeiende behoefte is aan originaliteit en innovatie. Wij werken met merken die voldoen aan die behoefte.

Contact

Contact

Je kunt ons altijd bellen of mailen. Snel schakelen. Wel zo fijn!
.
.

Direct besteld

Direct besteld

Via onze b2b website kan je direct bestellen. Bestellingen voor 7 uur worden nog dezelfde dag verzonden. Dat is de service van Colomoda!

Flexibel

Flexibel

We hanteren geen minimale hoeveelheden. Laagdrempelig en Easy going.
.
.

Het verhaal van Colomoda

Avontuur & Ondernemen

Colomoda is ontstaan tijdens een reis door Latijns-Amerika. Ik wilde genieten van het avontuur, maar het was ook een zoektocht naar business. Als ondernemer en avonturier was het een jongensdroom om internationaal zaken te gaan doen.

Toen ik in Colombia voor het eerst in aanraking kwam met heren ondergoed van lokale merken besefte ik dat ik nog nooit zoiets had gezien. Meteen ben ik doorgereisd naar Medellín, mode hoofdstad van Latijns-Amerika, waar ik contact heb gelegd met verschillende producenten. Het warme onthaal en de kwaliteit van de producten hebben mij overtuigd. Dit wordt mijn business.

Inmiddels is Colomoda uitgegroeid tot een exclusieve distributeur met premium heren ondergoed merken. Zo komt mijn liefde voor reizen en internationaal ondernemen samen. Het begin van een geweldig avontuur.

unico eigenaar
janwillem sexy pikante

De voordelen van Colomoda

Snelle levering

Ultieme pasvorm | speciale cup technologie

Exclusieve merken

Keuze uit veel levermomenten

Persoonlijk contact

Direct bestellen via b2b website

Geen minimale bestellingen

Producten van top-kwaliteit

Kopje koffie doen?

WE MAKEN GRAAG EEN AFSPRAAK

OF