Mundo Unico

Colombian Comfort

Samen met een team van medisch specialisten, designers en materiaal experts groeide Unico uit tot een toonaangevend merk. Op verschillende niveaus zijn er innovaties doorgevoerd. Zo is de Unico heren Cup door de jaren heen vaak gekopieerd, maar blijft het origineel duidelijk het beste. Naast comfort en innovatie valt het ondergoed op door het typische Latino gevoel voor kleur en ontwerp. Unico is een sociaal en eerlijk merk dat volledig geproduceerd is in Colombia. Alle ontwerpen worden gemaakt door lokale mensen met lokale materialen. De klanten die eenmaal het draagcomfort en de kwaliteit ervaren blijven trouw aan Unico.

Colomoda is de importeur van Mundo Unico en verzorgt de distributie in Nederland, België en de rest van Europa.

Kernwaarden

De kernwaarden van Unico staan hieronder beschreven. Deze zijn zowel voor de fabriek als voor ons als verdeler van groot belang. Wij werken alleen met fabrieken waar de arbeidsvoorwaarden aan bepaalde richtlijnen voldoen. Unico!

Verantwoord

Verantwoord

Een belangrijke kernwaarde van Mundo Unico is maatschappelijk bewust ondernemen. Het merk heeft een hoge standaard op het gebied van mens en milieu.
.

Innovatie

Innovatie

Constante innovatie zit diep in het bedrijfs dna van Mundo Unico. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en materialen is Unico altijd een wereldwijde innovator geweest in het maken van ondergoed.

De Cup

De Cup

Misschien wel de innovatie met de meeste impact op het gebied van herenondergoed. De cup helpt om de temperatuur van de genitaliën stabiel te houden en voorkomt bepaalde ziekten.
.

Afwerking

De details

Over alle details wordt goed nagedacht en elk product wordt gecontroleerd en getest. Daarom heeft Unico zo’n perfecte afwerking.
.
.

Medisch Ontwerp

Medisch Ontwerp

Unico wordt ondersteund door medische adviezen van urologen. De ergonomische modellen zijn zo ontworpen dat het mannelijk orgaan optimaal wordt beschermd.
.

Latin

Latin

Het typisch Latijns-Amerikaanse gevoel voor kleur en passie is verwerkt in alle Unico Designs.
.
.
.

Het verhaal van Unico

1996

Unico is in 1996 is opgericht door ontwerper Nicolas Echeverri. Nicolas droomde ervan om een ondergoed merk te ontwikkelen met als belangrijkste pijler draagcomfort. Met een enorme drive en heel veel jaren ontwikkelen is het hem gelukt om één van de beste boxers ter wereld te maken.

De Heren Cup

Een van de belangrijkste innovaties van Mundo Unico is de Heren Cup. De Cup helpt om de temperatuur van de genitaliën stabiel te houden, en voorkomt ziekten zoals Varicocele, Hydrocele en Hematocele en bevorderd de zaadproductie. De Unico heren Cup door de jaren heen vaak gekopieerd maar blijft het orgineel gewoon de beste.

Levensduur

Een product van Unico gaat heel lang mee. Normale boxers gaan vaak kapot op het zitvlak. Unico heeft een speciaal naadloos zadelkruis en gebruikt duurzame en slijtvaste stoffen. Mede hierdoor gaan ze tot 3 x langer mee dan ander merkondergoed.

Distributie Mundo Unico

De voordelen van Colomoda

Snelle levering

Ultieme pasvorm | speciale cup technologie

Exclusieve merken

Keuze uit veel levermomenten

Persoonlijk contact

Direct bestellen via b2b website

Geen minimale bestellingen

Producten van top-kwaliteit

Kopje koffie doen?

WE MAKEN GRAAG EEN AFSPRAAK