La vida loca

Clever Moda is een zeer veelzijdig en sensueel Latijns-Amerikaans merk. Het merk combineert een liefde voor kleur en textuur met uitdagend design. Er wordt gebruik gemaakt van zachte, ademende stoffen, die zelfs in de zwoele Latijnse zomers voor optimale verkoeling zorgen. Alle modellen van Clever hebben een zogenaamde heren Cup, een speciale ruimte voor de edele delen. De producten vallen laag op de heup waardoor het mannelijk lichaam beter tot zijn recht komt. Van alledaags tot sensueel en gewaagd. Colomoda is de distributeur van dit veelzijdige merk.

Colomoda is de importeur van Clever Moda en verzorgt de distributie in Nederland en België en de rest van Europa.

Clever is avant-garde, innovatief en sensueel.

Kernwaarden

Mode

Mode

Clever past naadloos bij de zelfbewuste en zelfverzekerde man. Een man die zich wil onderscheiden en die niet bang is om voorop te lopen. Avant-garde!

Creativiteit

Creativiteit

Elk Clever product begint bij een creatieve geest. De designer en eigenaar Walter verrast ons in elke collectie weer met vernieuwende en creatieve producten.

Hot & Cool

Hot & Cool

Er wordt gebruik gemaakt van zachte, ademende synthetische stoffen, die zelfs in de zwoele Latijnse zomers voor optimale verkoeling zorgen.

De Details

De Details

Over alle details wordt goed nagedacht en elk product wordt gecontroleerd en getest. Daarom heeft Clever zo’n perfecte afwerking.

Comfort

Comfort

Clever is erg comfortabel. Zelfs op de meest gevoelige plekken. Je kan wel er degelijk elegant uitzien en je tegelijkertijd comfortabel voelen in elke situatie.

Latin

Latin

Het typisch Latijns Amerikaanse gevoel voor kleur en passie is verwerkt in alle Clever Designs.
Dat noemen wij Latin spirit.

Het verhaal van Clever

De Clever Man

Man zijn is niet alleen een kwestie van geslacht. Een man met karakter weet hoe hij zich moet kleden in alle omstandigheden en in elke situatie. Hij heeft een goede smaak en is modegevoelig en dat zie je ook terug in zijn ondergoed keuze.

Creatieve Designs

Elk Clever product staat voor innovatie. De ontwerpen zijn samengesteld met veel gevoel en ontworpen voor zowel dagelijkse, sportieve als intieme momenten. Naast een prachtig palet aan kleuren en patronen maakt het merk vaak gebruik van transparante stoffen. Het resultaat: herenondergoed met een sensueel ontwerp en zachte stof, erg comfortabel op zelfs de meest gevoelige plekken.

Smaak & Comfort

Soms wordt er beweerd dat comfort en elegantie niet te vereningen zijn; de ontwerpen van Clever weerleggen deze bewering volledig. Je kan wel er degelijk elegant uitzien en je tegelijkertijd comfortabel voelen in elke situatie. Mannen met smaak kiezen voor Clever, hét ondergoed voor elke situatie.

De voordelen van Colomoda

Snelle levering

Ultieme pasvorm | speciale cup technologie

Exclusieve merken

Keuze uit veel levermomenten

Persoonlijk contact

Direct bestellen via b2b website

Geen minimale bestellingen

Producten van top-kwaliteit

Kopje koffie doen?

WE MAKEN GRAAG EEN AFSPRAAK