Pikante 2020-11-30T15:45:45+00:00

Pikante ondergoed

Pikante

Latino Lovers

Met Pikante wordt elke dag een zinderend hete Latino zomerdag. Deze sensuele collectie herenondergoed is bedoeld om op te vallen. Voor mannen die niet bang zijn om te experimenteren. De Pikante designs zijn speciaal ontworpen om het frontale profiel te verbeteren, zo komt de drager dus nog beter uit de verf. Dit is een merk waarbij de designers carte blanche krijgen om hun fantasie uit te werken tot de meest zinnenprikkelende creaties.

Colomoda is de importeur van Pikante en verzorgt de distributie in Nederland, België en de rest van Europa.

Assortiment

Assortiment

Leren riempjes, jockstraps, strings, boxershorts, ondergoed met inkepingen, g-strings, hipsters, herenslips die laag op de heupen vallen. Pikante heeft een heel rijk assortiment.

Pionier

Pionier

Gladde stoffen, spandex, doorschijnende mesh, glanzend metallic PVC, inkepingen, transparant gaas, latex, imitatie leer en nog veel meer.. Pikante is een pionier in materiaal gebruik.

Lovers

Lovers

Zoek de grenzen op van erotisch mannen ondergoed, verleidt en laat je verleiden door de latin spirit. Kleurrijk, creatief, sexy vol met passie. Dit is een merk voor mannen die durven.

Meer Pikante

Verleidelijk

Het erotische herenondergoed van Pikante underwear is zeer uitdagend. De designs zijn zo gemaakt dat de mannelijke contouren er bijna uit springen. Zoek de grenzen op van erotisch mannen ondergoed, verleiden laat je verleiden door de latin spirit.

Materiaal

Pikante producten worden gemaakt van de meest uiteenlopende exotische stoffen. Van doorschijnend mesh, glanzend metallic PVC tot ontwerpen waar heel weinig stof voor nodig is. Door het gebruik van zachte gladde materialen, transparant gaas, latex, inkepingen en imitatieleer worden de wildste fantasieën werkelijkheid.

Details

Een goede en precieze afwerking is het uitgangspunt van alle producten van Pikante. Dat maakt Pikante Underwear tot een merk waar klanten voor terugkomen. Een zeer mooie toevoeging voor winkels die zich willen onderscheiden en het zogenaamde randje opzoeken.

Pikante Trend

De voordelen van Colomoda

Snelle levering

Ultieme pasvorm | speciale cup technologie

Exclusieve merken

Keuze uit veel levermomenten

Persoonlijk contact

Direct bestellen via b2b website

Geen minimale bestellingen

Producten van top-kwaliteit

Kopje koffie doen?

WE MAKEN GRAAG EEN AFSPRAAK

neem nu CONTACT op

OF

meld je direct aan op onze b2b site